Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÅGUST`S VÅRDNADSTVIST

Ågust : Mödrar som resa barnen
emot fädren och barn som resa
sig självmant mot mödrarne när
de bliva vuxna nog att börja tänka
självständigt,
jo,men ! rättvisans karma hem-
söka i sinom tid de mest skändliga
utan misskund.

-Så behöva han ju icke röra i saken
självmant.

Ågust : Nä, de gräfva sin egna graf.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2023-07-24 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP