Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns en natt.

när mörkrets makter.
kommer o går,
när man ej kan sova.
man känner inte frid o ro,
mörkrets makter kommer smygande,
ber om ljuset o beskydd,
jag känner till energierna från folk.
ber att ondskan skall rensas ut.
när jag berättar vad som .
skall hända o det stämmer.
rinner mina tårar,
säger bort bort från mig jag vill inte veta,
har kontakt med healling.
och med medium jag är ofta sjuk,
har varit i sängen i två dar.
har nästan inte sovit ondskan.
är värre en när jag fick kämpa -
för mitt liv på intensiven. av birgitta skrev i dag 25-7 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-25 13:24



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en dikt som rör metafysiken i människans själ
2023-07-25
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP