Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BEGRIPA OCH INGRIPA

 

RÄCKA UT EN HAND OCH NÅ? 
VEM SKA NÅ LÄNGST I DET SVAGA
DÄR TANKAR LEKER TAGA SIG AV DAGA? 
 
VEM GRIPER IN I NÖDENS NATT? 
SÄG MIG, VEM VET HUR DET ÄR FATT? 
EN SOM VET MER ÄN ALLA ANDRA
EN SOM TILL GOLGATA FICK VANDRA
 
LARZ GUSTAFSSON 25/7 2023



Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-07-25 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP