Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text på tå (en etyd). Av Per Rydberg.


Kommentar på en text (2681) bara ord






Någon vill lägga ansvaret på mina axlar
för att ha läst en text.

Men om texter ej stod att läsa,
skulle någon därför berätta
om sina drömmars stad?

En stad bland molnen
i ens huvuds underbara landskap.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-12-08 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP