Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Vara... Av Ewa-Britt Nilson. Om på en båt kan sättas segel, den kan befara vattnets spegel, även storm möjligt ut rida, en seglare kan faran bestrida, var möjlig tidlös som regel.


Kommentar på en text (2591) bara rim





Undrar om flundran sökes varat,
eller om någon har på undran svarat,
frågor finns och även nog sökning,
även på varför poppis så är rökning,
rökt fisk är cancerogent någon befarat?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-07-26 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP