Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här dikten

den här dikten vet inte varför den måste berätta ingenting 

för inget är som det skall vara när du någon inte är min

dagar flyter in i varandra och allt är detsamma

det tycks som så och är egentligen inget att förstå

det bara är allt det här märkliga i våra liv

det är små det är stora kliv, där vi möts i tystnad och utan kiv

och rätt var det är har vi klivit ur tiden

och börjar om igen i det som var vår

kanske var det alltid bara den eviga dikten som var svår




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-06 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP