Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen Barbie


Barbie tycks vara
i ropet igen

Intet förvånande alls

Sådan är tiden vi lever i
Med färgen rosa att bada i

Har själv aldrig varit nån
Barbietjej

Så tro inte trenden
alls påverkat mej

Och sluta påstå
att jag innerst inne
nog ändå är en sån där
Barbietjej




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-29 09:03



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Trotsig dikt med privat uppror mot den förljugna kvinnostilen!
2023-07-30

  Kungskobran VIP
Barbie är i tiden, de saknar genitalier
2023-07-30

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=JbKJEagiOgk

2023-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP