Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TVÅPUNKTSPROGRAMMET

1)  Kasta ljus över faktiska förhållanden.

2) Kasta grus i maskinen för kontrollanden.

 

LARZ GUSTAFSSON 29/8 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-07-29 16:41



Bookmark and Share


  Koloristen
JA! *tungotal*
2023-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP