Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLAHUAKBARALLAHUAKBARALLAHUAKBARALLAHUAKBARALLAHUAKBARALL..

Han blev sig aldrig lik
efter läsning av Koranen
så nu sitter han tvångsin-
tagen på psyket bedömd
som farlig både för sig själv
och sin omvärld som tror
mer på livet efter detta
upprepande sitt mantra
"Allahuakbarallahuakbarallahuakbarallahuakbarallahuakbarallahuakbarallahuakbarallahuakbarallahuakbarallahuakbarallahuakbarallahuakbarallahuakbarallahuakbarallahuakbarallahuakbarallahuakbar......

Rättspsykiatrin bygger ut
allteftersom denna sorts
patientgrupp tycks växa
för vem som helst skulle
ju kunna bli galen av att
höra detta allahuakbar,
varje morgon och kväll.

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2023-07-31 13:42



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Koranbränning är ingen lösning på en psykotisk vanföreställning.
2023-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP