Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mel: "Moisture", The Residents


FUKT

Ingen vet exakt hur kvinnan

gjorde sin sorti

Men när man öppnat väskan 

sågs en snigel däruti

 

LARZ GUSTAFSSON 31/7 2023

 

The Residents

 

https://www.youtube.com/watch?v=dDDVXlEG-_I

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2023-07-31 13:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nu är det ju så, att originalet heter "Moisture" och handlar om en mördad kvinna.
Några obscena aspekter lägger jag överhuvudtaget inte på detta.
Men jag gillar Residents.
2023-08-01

  Koloristen
Kvinnor. Fukt. Wow!
2023-08-01

  Koloristen
Suverän text - och låt!
2023-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP