Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÄR KOMMER JULIS SISTA DAG

Här kommer julis sista dag

Snart svinner sommarns anletsdrag

Ett gammalt vemod i repris

känns så välbekant på något vis

Man ska ju känna så

Det hör ju till

Precis som Nashville hör ihop med Jill

Här kommer julis sista dag

Motvilligt kommer även jag

 

LARZ GUSTAFSSON 31/7 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2023-07-31 13:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Eller tysk...eller hård...
2023-07-31

  Koloristen
Tröstlöst höst?
2023-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP