Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: A Gustafsson


AUGUSTI BÖRJAR TUNGT

Augusti börjar tungt

men augusti börjar lugnt

En dyster inkörsport

Augusti sätter punkt

för det som varit ungt

och det som juli gjort

 

När sommaren var ung

var juni sommarkung

En mycket mild regent

I juli blommar ljung

men vissheten känns tung:

Kalenderns blad är vänt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 1/8 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2023-08-01 08:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Genom kamp till seger.
2023-08-01

  Koloristen
Kampen är stenhård, men den enda vägen till seger.
2023-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP