Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till eller ifrån

Tystnaden i hjärtat 

Varar om så bara för ett ögonblick 

En längtan bort

Från dina egna tankegångar 

 

Det ekar av ord i hjärnan

Men tungan förblir stum

Kanske hörs vindens suckar

Och det fallande regnet 

Genom fönstret som står på glänt

 

Hela livet kan tyckas vara en längtan 

Till eller ifrån 

Istället för att vi fångar stunden

Den som är just här och nu 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-02 09:06



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för det sista stycket, visdomsord att bära med sig i dagen.
2023-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP