Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resonans


Mänskliga relationer
av större eller mindre
svårighetsgrad

Är ändå det som till sist
ska göra din dag

Det sägs ibland
att ensam är stark

Vilket väl måste sägas
vara en sanning
med modifikation

När det är
bland kören av röster

Du ska finna din egen ton




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-03 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP