Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet


jag tycker så mycket om
en bild jag har av dig
där du står med vinden i ditt hår
du ser ut mot havet och
undrar något som du
behåller för dig själv

jag frågade aldrig
jag ville minnas dig så
alltid.




Fri vers (Prosapoesi) av Annie b'larsson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-08-03 12:53



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Så fint! Instämmer med föregående kommentar!
2023-08-03

  Mow Dean VIP
För mig känns sättet du skriver enkelt och äkta. Trovärdigt, och berörande.
2023-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP