Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just idag är jag stark

Inte idag, men andra dagar bränner bränder, felar felen, svettas svetten, , kyler kylan, kväver kvävet, kräver kraven, späder spadet, jäser fettet, skakar skakiga skelettet, misstror missförtroendet, undviker svikarna, väger vikthetsar tyngre, bleknar bleken, mobbar mobben, jabbar jobbet, kollar kollen, kliar klien, veknar veken, sviker sveket, klistrar klibbet, tömmer tomheter, skämmer skämten, skrämmer skräck, driver dagg.
Men inte idag,
just idag är jag stark.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-08-04 04:38



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
"... driver dagg ..." 'faller regn...' dessa underbara ord , ordkombinationer, omformas, skapas på nytt ... ger ny kraft för dagen ... tack & kram...
2023-08-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text om att hitta guldkorn i vardagsgruset.
2023-08-04

  KYREUS of Sweden
Att se
och förstå
vad som faktiskt händer.
2023-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP