Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Ett evigt krog mot mig själv av And Lou


Drogdjävulen

Djävulen har tagit sitt grepp
och mitt beroende väckt
Hur skall jag ta mig ut
för att få ett slut
Jag vet, kärleken
är den enda räddningen




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-04 19:27



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Kärleken är viktig men det finns fler sätt också.
2023-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP