Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågor

Överallt ljud
havet som ständigt håller balansen
som du, när du på klippor
dansar sönder gamla minnen
Vi lyssnade på radio och jag kom aldrig tillbaks

Jag blundar bort solen
och hör genom vågorna en tomhet,
den som alltid finns kvar

Vi vaknar imorgon
och sänker ner våra krokar
i ett ändlöst djup

Förankrade, idag




Fri vers (Fri form) av Ludvig Nord
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-05 03:00



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
Fångas av dina rader som leder till eftertanke. Du skriver rakt och enkelt, på ett sätt som får mig att se bilder.




2023-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nord
Ludvig Nord