Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utöver de möjliga fel som jag kan finna hos min granne, håller han sig för gott att int i nödan sticka sin haka ut. Medan den möjliga vilja han äger och har, hans näsa tar sig för med att rusa likt ena spjut. En noshörning är snabb men närsynt.


Utöver de möjliga fel






Utöver de möjligheters fel
verkligheten stundom bjuder
är den hyggligt verklig att av ta del
medan grytor sakta sjuder




(2014 08 26)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-05 12:25



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Jo, verkligheten har sina verkliga sidor...

Fenomenal placering av "av" en smula snett, rätt och slätt!?!
2023-08-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP