Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POETISK DIAGNOS AV EN FOLKVALD POLITIKER

Er senaste poesisamling är ett av de mest
osammanhängande vi här på förlaget fått
in som utan rim och reson i dess kökken-
möddings skärvor av splitter mera avslöjar
poetens diagnos vars Schizofrena virrvarr
och hybris bland mytomanisk narcissism
av psykotiska vanföreställningar skulle få
en psykiatriker eller terapeut tvångsom-
händerta er om de läst det här och skulle
vi våga ge ut detta så äventyras förlagets
rykte och vi har den policyn att värna om
våra kunder för vi sysslar inte med poetiska
diagnoser som kan överföras på våra läsare,
och nej ! det handlar inte om er ser jag nu
i slutordet utan det handlar om en av våra
folkvalda politiker.


-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2023-08-05 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP