Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå "Over the Rainbow" festivalens ölsmickrande nycker


Qvinnan från Mars och Mannen från Venus & Vice Versace

"Så skimrande var alltid havet"

... kan "slänga sig i väggen" ...

när de amorösa utsvävningarnas trofe'
endast kvarlämnade ett par bländvita nyinköpta sockar från sportaffärens cafe'

... den sämsta egenskapen en del kanske tror
äro självömkan
denna dära förgrömmande tesen att
"tycka synd om sig själv"
som gror
som ett illavarslande underjordisk väsen
inom djupet av dina dimensionella sinnen

Blev nöjd och tillfreds ändå då jag kunde fälla en tår efter flera tusen år av torka i ögonkanalerna
då en klok vän med
ett "hjärta av guld" gav realistiska råd
för framgång till verklighetens mål




Fri vers (Spoken word/Slam) av Leo Lo VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-07 03:09



Bookmark and Share


  Minkki VIP
finns inget så befriande som tårar, i texten redan en endaste en efter tusenårigt stirr på stjärnornas dans i universum
2023-09-16

  Känslan
Haha vilken fantastisk dikt gillade vändningen från poetisk till skitrolig men fortfarande i poetiska andan....bravo!
2023-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP