Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Skogspromenaden del 3

Benen bar mig trots yrseln som nu började avta , så skönt . Tänkte på
mina stackars kissar som undrar var matte tagit vägen .

Jaha du Anni , du verkar vara långt bort i dina tankar , jag har ropat på dig
flera gånger utan resultat sa Erkki .

Jag ber om ursäkt sa jag , kan vi gå lite fortare , snälla.
Mina älskade katter är mitt allt.
Jadå sa Erkki , vi är hos dig vilken minut som helst nu. Ge mig dina nycklar så
låser jag upp dörren. Du får ringa till dr:n för jag tycker att vi ska undersöka dig
trots att jag är en läkare.

Okej , sa jag men först katterna, nu hörde jag dem på långt håll. Jag kommer svarade jag. Erkki öppnade dörren och båda katterna kom fram till mig och
jamade högljutt . Åhh, , era stackare , förlåt för att matte inte varit här.

Men det va inte sant för helt plötsligt uppenbarade sig en person från
toaletten utan att jag märkt det.
Gudrun. . sa jag och stirrade på henne , hur är det möjligt !

Underbara fina Anni , du är välbehållen. Jag har ett sjätte sinne som du förstått och sen har jag även din extra nyckel. Du förstår att mina steg tog mig hit
till slut , men nu får du förklara var du har varit och vem är det du har med dig?

Snälla , får jag sätta mig en stund först , sen ringa till doktorn trots att Erkki här är en läkare och psykolog. Jag ramlade i skogen när jag tog min runda och då kom den här trevliga mannen till min undsättning.

Vilken historia sa min vän.
Du kan skriva en Novell om detta sa hon och log brett. .

Fortsättning följer. .












Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-07 08:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Trevligt med en historia som fortsätter...
2023-08-17
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP