Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljus stacken flög förbi,

gick förbi spis fläkten.
ljustacken på spis fläkten .
flög rakt ner p min höger axel.
flög sen ner bredvid min son.
som stod vid disk bänken.
och gjorde mackor.sa till honom .
du ser jag ljuger inte
sen började jag skratta.
frågade honom har det varit lungt
ja sa han lugnare en vanligt.
det var världen blixtar o åska.
det pågår hela tiden runt mig,
nätterna är värst.
kom inte till vårdcentralen i dag
skulle ta nya blod prover,
har tagit bort nästan alla mediciner.
tagit bort minna kryckor sen min syster dog.
det är röken som jag inte tål.
av birgitta7 8 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-07 12:09



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
ett osynligt psykiskt fält
2023-08-07
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP