Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppnade dörren .

till ett rum där jag har ,
min döda syster saker.
hon dog 8 september 2022.
sakerna har ramlat ner.
alt var en röra .jag började skratta
jag kände en stark energi .
innan jag gick in i rummet .
sen för ett tag sen small det till när jag .
gick ut från rummet hennes fotpall.' hade ramlat ner.
den stod på hennes byrå,
det är både goda o onda krafter jag känner.
det har hänt så knasiga grejor.
samma när jag bodde i småland i skogen,
man var aldrig ensam.
grejorna i min syster rum ramlade ner4agusti-av birgitta 7 8 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-07 12:25



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
mystiken finns kring känsliga människor
2023-08-07
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP