Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Upp och ner omvänd

 

Dagen!

Börjar

Upp och ner omvänd

 

Natten!

Börjar

Ner och upp vänd

 

Jag!

Börjar

Min dag med ingen upp bara ner, ner, och ner

 

Texterna skrivs med upp och ner bokstäver

Tankarna släpps ut med upp och ner känsla

Teckningarna målas med ner upp och ner tanke

 

Nedstämd ner och ner och vidare ner

Sorgsen ner och ner starkt fall och ner

Ensam med ner och ner starkt dödande ner och ner

 

Upp var då tiden som unge

Upp var då tiden som mogen

Upp var då som en hel människa

 

Ner är nutiden som en gammal

Ner är nutiden som sjuk

Ner är nutiden som ensam

 

Man kan vända på sakar upp och ner

Man kan vända på livet upp och ner

Man kan vända på stillheten upp och ner

 

Men man kan aldrig vända på sig upp och ner

Då allt ses som ner

Då allt talar ner och ner och ner

 

Att känna sig upp och ner omvänd

Är

Inget liv som man vill ha för sig själv!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-08-08 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP