Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Textstapo menar att man inte får vara vare sig glad eller ledsen. Det struntar jag fullständigt i och fortsätter att pendla mellan ytterligheterna. Blir någon provocerad så är det en bonus.


ÅNGESTENS SPRÅKRÖR SKA HAN INTE KNÄCKA

Från det hörn jag målat in mig i

hörs en treackordsjeremiad

En ångestladdad melodi

om hyckleriet i vår stad

Folk försöker att tränga sig på

men då tiger jag som muren

Jag ska lämna denna jord

frigjord, frälst och himlaburen

 

LARZ GUSTAFSSON 8/8 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2023-08-08 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP