Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Elake Emil...


DÖM INTE SÅ BLIR DU INTE DÖMD

Du stämplar oppositionella

Då gäller inte fria men fälla

Ditt vidriga självgoda svin

Du förpestar monarkin

Ja, för övrigt hela globen

Säg, vad rör sig innanför loben?

Du saknar örnperspektiv

och mening med hela ditt liv

 

 

LARZ GUSTAFSSON 8/8 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2023-08-08 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP