Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kautschukens tid

Minnet spetsas av tidens vassa visare,
av de tidigaste fröknarna ser han nu mest fingrar,
med ringar på, enstaka armband som klirrar under suddandet eller luggandet,
inga ögon, fröknarna stå bakom,
ovan, överseende nackhår, fjun,
han är inte ens sju ännu.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-09 06:53



Bookmark and Share


  Respons VIP
Ett starkt minne som jag kan känna igen mig i.
2023-08-10

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om ett litet barns erfarenheter i vuxenvärlden.
2023-08-09

  KYREUS of Sweden
Kindergarten "kinky".
2023-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP