Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick tre ord av Lena Söderkvist, tre, skadestånden och dyra. Nu ska jag välja tre ord till Respons. Övriga stafettpoeter är Gunwale, TrollTörnTrappan och liktenelegi.


Trafikregler finns av anledning

En gång är ingen gång,
två gånger är tre gånger.
Överstig aldrig hastighetsbegränsningen!
Skadorna, och skadestånden,
kan bli ohyggliga och dyra.




Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-09 22:37



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Det här kunde inte Trafiksäkerhetsverket ha formulerat bättre. Jättebra råd att följa, och ett befogat bidrag till Stafetten.
2023-08-10

  Gunwale VIP
Och den där röstnavigeringen tror visst att hon gör nåt bra när hon varnar då bilen närmar sig en fartkamera! Ja, kanske någon har räknat ut vilket som räddar flest liv - varna busarna så de slipper konsekvenser, eller inte varna - så att de kanske åker på konsekvenser, bara inte just här och nu, och det är ju här och nu olyckan kan vara framme.

Varje gång jag åker bil och den kör i högsta tillåtna hastighet, blir vi omkörda heeela tiden. Otroligt.
2023-08-10

  Respons VIP
En fullt adekvat varning formulerad på ett effektivt sätt. Det är bara att hålla med.
2023-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP