Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ännu en favorit i repris.


ALLA DESSA GRÖTMYNDIGA, PATRONISERANDE FÖRSTÅSIGPÅARE

 

Se så, lille Cyril

Allt blir bra, ska du se

Du ska inte trilskas så där

Se så, lille Cyril

Ät ditt bröd, drick ditt té

Var snäll nu, när farmor är här

Och Storebror P K, han ser dig förstås

Så håll dina fingrar i styr

Se så, lille Cyril

Ett irrande bloss

kan ju aldrig utgöra en fyr

 

LARZ GUSTAFSSON 29/8 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 373 gånger
Publicerad 2023-08-10 09:49



Bookmark and Share


  Koloristen
Det handlar ofta om FÖRSTÖRsigpåare.
2023-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP