Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens andetag

Himlen binder fast molnen
Stilla som skräckslagna hjortar
När blixtar slår till och ljuset faller
Men när världen andas
Och ger luft till alla barn
De springer, som om världen gick under

De kommer ihop och lägger sig över himlen
De särar, som kvarglömda hjärtan
Minnena har gått ut
Som bröt varenda del
Du kom inte ihåg
Men fann varenda fel.




Fri vers av Eloise Rosenberg
Läst 89 gånger
Publicerad 2023-08-12 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eloise Rosenberg