Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HALSHUGG HYDRAN!

En halshuggen hydra

är den bästa sorten

Om du ser en hydra

så se till att få bort den

Hur många huvuden

äcklet än har

så ska det inte finnas

ett enda kvar

 

LARZ GUSTAFSSON 12/8 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2023-08-12 14:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
När nick efter nick huggits bort
så ser man en misslyckad abort.
2023-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP