Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avd 42



Hur skulle 
mina fattiga ord
kunna översättas
direkt till din själs språk
som darrande fjärilsvingar
på ett bräckligt grässtrå
Viljan att nå dig
i min omtanke
och lamslagenhet
hindrar min ömhet
att få blomma
ändå blir ditt leende
tyst förstående





Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-12 18:17



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
så Fanta-stik berik
-ande lyrik!
;)
2023-08-12

    ej medlem längre
42? upplys en idiot.
2023-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP