Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emma

Jag hade en vän hon heter Emma.
Hon är klokhet. Hon var ljuset.
Hon visste.

Jag saknar. Saknar. Saknar.
Jag saknar.

Jag saknar Emma.
Hon försvann.

Försvann i dimman. Dimman. Jag saknar.
Jag är kvar. Här är du inte saknar dig.
Jag saknar min vän. Hon är borta.
Aldrig mer?

Jag vill inget hellre än att se dig igen.
Jag minns dig skratta du är alltid min vän jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig.




Fri vers (Prosapoesi) av PannkakaDirekt1
Läst 50 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-12 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PannkakaDirekt1