Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNGLA MÄSSAN.

väntar med glädje.
att få gå på änglamässan.
träffa alla medier o healing o seanser.
se alt om det andliga.
jag varit intresserad av.
jag kände änglarnas stöd,.
när jag stod med mitt barn barn.
i famnen utanför o väntade .
tills ambulansen kom.
han var borta ingen kontakt med han.
han var i två 3 års åldern.
kom inte i håg nummer till min son..
till min dotter kom jag håg,
jag tappade minnet..
vilken lycka när han vaknade på sjukhuset.
sa farmor sträckte minna händer till mej
då kände jag änglarnas stöd.
då vet jag att alt går bra..
han hade urin infektion o feber..
av birgitta skrev 13 8 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-13 12:35



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Änglarna finns runt oss.
Passar på oss svåra stunder.
2023-08-15

  Fjellhuldra VIP
Änglarna finns runt oss.
Passar på oss svåra stunder.
2023-08-15

  alicja lappalainen VIP
änglarna verkar genom andra människor.
2023-08-13
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP