Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snurra runt

På en plattform

Ger tid  se världen   från ett annat håll

Det går fort

Många tankar  försvinner

Hur lösa saker lika svåra i morgondagen

Lyssna då till ditt hjärta

Klokskap visar vägen vidare

Går genom dörrar leder   till sanningens ögonblick

Kliver av plattform

Gå med bestämda steg

In på stora kontoret med glasdörrar

Har med den solklara lösningen

Försvinner  in genom sväng dörren

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-14 08:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2023-08-14

  alicja lappalainen VIP
..att se på ett problem från ett annat perspektiv skapar en ny bild och en ny lösning.

2023-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP