Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem från andevärlden är kär i mig o hemsöker mig jag får aldrig vara i fred dagens humor o skratt.


i natt igen.

blev väckt varje timme,
sa till min son i går.
känner du ond energi.
hämta katten då blir alt lugnt
hunden har vaknat flera gånger.
sitter bara o stirrar på väggen-
jag var på dåligt humör .
på morgonen när jag vaknade,
när den onda energin håller p att komma tillbaka.
min hund gick o la sig på toa.
jag skriver o berättar ingen skall.
behöva ha det så här jag blev inte rädd.
jag är inte rädd att gå ut.
bara för röken då kan jag inte andas.
då flåsar jag efter luft..
jag skall ta hem ett medium . då vet dom vem det är.
jag har varit med det här i småland.av birgitta 14 8 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-14 15:51



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Det okända var på besök
Med goda energier.
2023-08-15

  alicja lappalainen VIP
Det okända
2023-08-14
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP