Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Sista supen, blomman, stunden (stafett). Av Gunwale.


Kommentar på en text (2692) bara rim




Det är till för just klubben egna,
det skall lockelser som regna,
över en möjligt ståelig text för,
den som verkar göra reklamsmör,

någon som just så där på stunden,
just efter den varit med hemliga hunden,
kretat ned stavelser till blomster,
som för att väcka slumrande hågkomster...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2023-12-20 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP