Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan lite franska och försöker bli bättre på det; ett sätt kan vara att försöka skriva lite poesi.


Amour et Armure

Amie, le matin est beau, elle nous veut bien.
C´est une opportunite parfait pour
une adventure de amour. Regarde a moi,
vois ici, je ne suis pas une armure!

C´est une chance unique, toi, et moi,
un nouveau proximite, et la, dedans
notre jardin nouvelle, nous devians
un amour éternel.

--------------------

Vän, morgonen är vacker, hon vill oss väl.
Det är ett perfekt tillfälle för ett kärleks
äventyr. Se på mig, se här, jag är inte
en rustning!

Det är en unik chans, du, och jag, en ny
närhet, och inne i vår nya trädgård
blir vår kärlek evig.






Fri vers (Fri form) av Olof Lagerhorn VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-15 11:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text i kärlekens namn och en påminnelse om att vi måste odla vår trädgård.
2023-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP