Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

n i h i l


något surrar i själen
något kryper under hjärnbarken

vågfrekvenser
av en fråga som aldrig ställdes
vibrationer
av ett svar som aldrig gavs

motsatserna kopulerar frenetiskt
uti Intets mångskiftande sköte

©MagisterZ 2023




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-08-15 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ