Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Himmelsblå


Av en kär vän och namne
fick jag en gåva
fylld av liv och kärlek

Den är himmelsblå
och jag ska vårda den ömt
min hortensia
med det löftesrika namnet
Endless Summer




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-08-16 08:55



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Vilken vacker gåva från en kär vän ~
Blå blå som himmelen…
2023-09-16

  Anya VIP
Vilken vacker färg på hortensian. Vilken fin vän. <3
2023-08-25

  Bibbi VIP
Wow!
2023-08-17

  Maj-Lis VIP
Vacker himmelsblå blomma , du har fått
2023-08-16

  Monika A Mirsch VIP
Underbara möten i etern -
ha det gott
bästa poetervänen min Eva
ö. Monika
2023-08-16

  Chawa VIP
Så vackert i ord och bild! Jag önskar dig all lycka med din himmelsblå hortensia Endless Summer. Må den skänka dig många sköna ögonfröjdsstunder.
/din vän och namne
2023-08-16

  Marita Ohlquist VIP
Din fina text förmedlar kärlek, värme och gemenskap, förstår att du är glad och tacksam över att ha den i din trädgård.
Vacker blomma, ögonfröjd.
2023-08-16

  Larz Gustafsson VIP
Underbart namn!
2023-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP