Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gratis telefonsamtal


Slapp reprimander

Jag tog ett jobb i en cafeteria en gång. Huset tillhörde Telia. I korridoren fanns en telefonautomat.
Min syster bodde då i Paris. Jag ringde gratis till henne med ojämna mellanrum.
En vacker dag när jag skulle greppa telefonluren var den borta.
Vilken obehaglig överraskning
Väggen var tom.

Jag blev aldrig ställd till svars.




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-16 12:36



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
En poetisk berättelse, tack, fint!
2023-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP