Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE ISLAMISKT LEMLÄSTANDE KIRURGISKA INGREPPENS PENETRERING

I.
Det lemlästande kirurgiska ingreppens
penetrering av oskulder i det Islamiska
paradiset är den orgie som utlovas själv-
mordsterrorister som martyrer.
II.
Saven flyter samman med blodet i själv-
utgjutelsens febriga hetta medan 72
oskulder tilldelats varje martyr som byta
av varandra.
III.
Freud, Polanski, Weinstein, Epstein, Ron
Jeremy mfl går omkring i kippor och
särkar fördelande sina utgjutelser till
var och en oavsett etnicitet och religion.
IV.
Erektionen blir stor i dess åsyn av rena
oskulder med bröst som nektariner och
ögon som djupa brunnar.
V.
Upphetsningen stegras sammanbunden
med skrik av lust och skräck,
i paradiset utan åldrande och död.
VI.
I köttets och andens namn våldtar
Koranen och bibeln varandra
medan flygande kameler över sahara
skymmer solen.
VII
Iran och Irak använder Koranen som
vapen emot varandra.där tolkningarnas
motsatser utgörs av en konkurrensfråga.


*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2023-08-18 02:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP