Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


pansar



som en urtidsödla
det vore en seger för dem
som slagit hårt och länge
tills känseln försvann
att sörja visar att det
finns ett hjärta
som ännu känner
smärta

godnatt klokuggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-08-18 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP