Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Främsta orsaken till att det inte gick någon ubåt på ett isberg vid kalotten 1724, skall ha berott på, enligt Åsa, att det fanns så väldigt få båtar av den typen just då. De skulle kunna ha fått heta fartyg, blott de varit någon längre även.


Dagens förklarade ord 2011 09 14





Pistage
-
en ålder som överstiger en människa till att vilja
befinna sig i en pist. Har Holger hört uttryck som
'Hur är det med åldern i en pist idag?'

Har han då varit i England
och åkt skidor eller kommer
Eugene att lyssna på Pink Floyd idag,

medan han tar sig utför, med lurarna i?
Har någon åldern (age) inne i Birmingham,
så går det alldeles utmärkt blott där hellre är före än efter.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2023-08-21 19:16



Bookmark and Share


  Minkki VIP
skojigt lekt
2023-08-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP