Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TYSTNADENS MUR

Tystnadens mur

är min motståndskultur

Tystnadens mur

mot en värld som spårat ur

Tystnadens språk

är i sig ett redigt bråk

Tystnadens språk

är ett slut på en spok

 

 

LARZ GUSTAFSSON 19/8 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-08-19 11:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Just det. Jag läser t ex ALDRIG de skribenter jag blockerat, även om de kanske inbillar sig att jag gör det.
2023-08-19

  Vindsvala VIP
Det är bästa medlet att ignorera i alla dumheter och barnsligheter.
2023-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP