Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fris-park, är en yta av träd omgiven av ytterväggar, stundom förekommande om buset är i ett kvarter. Någon har sagt om fotbill, bara för att ta ett exempel. Svenskarna vill göra mål, men ser ogärna när de leder, att släppa in.


Dagens förklarade ord 2023 01 17




Frisparken
har sitt läge nära en spis belägen fritt i spelrummet.
Där finns en fris, en öppen spis samt litet olika bord
där deltagare kan få spel.
För bordtennis eller rundpingis.
Schackspel utan boll, i förekommande fall.
Men som för att markera intresse, spelare kan hålla
sig för skratt, såväl som hålla handen kring rutig racket.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2023-08-19 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP