Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glädjelätta steg



Personer som åberopar
intyg från tidigare liv
kan inte använda dessa
enär dessa förverkats
Vänner fanns en gång
före fossiler vaknade till liv
---

hymlar inte ringde vännen
luttrad efter gårdagen
meddelade:
slösa inga krafter på måla
eller tapetsera ditt hus
den nye ägaren
renoverar
och önskade lycka till
vi ses nästa permission





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-08-20 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP