Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glädjen av varandra.

glädjen att ha varandra,
att ge kärlek.
att ta emot kärlek.
att känna glädje varje dag.
att tro att alt ordnar sig.
att vara glada att alla finns.
en dag är bara alt slut.
tänk glädjen att ha barn .
barn barn o njuta alla kära.
att vakna varje morgon.
känna sig frisk o kry.
att bara ha det bra omkring sig.
inte som det är nu.
vet inte vad som händer i morgon.
med alt som händer runt omkring.
av birgitta 14,8,2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-20 12:36



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Låter gött.
2023-08-20

  alicja lappalainen VIP
positiva tankar om det enkla livet
2023-08-20
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP