Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du går in i mörkret.

du går in i ljuset.
du vet inte vad jag ser.
i dig min vän.
du ser i bland kärlek-o.
o glädje o vissa dagar..
ingen framtids tro.
fast du brinner i mitt hjärta.
nu ser jag det o möjliga,
nu ser jag ljuset.. i bland mörker.
.tänker på dig.
men ser värme.
i mitt hjärta .
av birgitta skrev 19 8 2023,
satt vid köks bordet tittade rakt ut




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-20 12:54



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
vackra och varma ord till en vän
2023-08-20
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP